середу, 9 серпня 2017 р.

Наречена сама фотографувала своє весілля!

Талліннський фотограф 📷Liisa Luts та її чоловік вирішили зробити щось незвичайне у день свого весілля. Пара не запросила весільного фотографа, а усі знімки були зроблені виключно 👰нареченою. 😧

«Я просто відчула, що хочу чогось іншого, а не цих постановочних постоброблених гламурних знімків 👠 », - розповідає Лісія. «З усією моєю повагою до весільних фотографів, я просто хотіла чогось реального, і що може бути більш реальним, ніж те, що я сама сфотографую ...? » 

Приблизно за тиждень до особливого дня вона вирішила, що почне фотографувати з того моменту 💤 як прокинеться, щоб дійсно отримати погляд нареченої на 💍 весь день. Лісія хотіла показати усе максимально чесно, щоб миті були задокументовані саме так, як бачила їх вона.

«Наприклад, якщо б мені довелося зробити лише одну фотографію в той день, я б, напевно, заздалегідь спланувала її, очистила пейзаж 🖼 , подумала набагато більше проте, як ідеально виставити 🔆 світло та створити композицію.», - сказав пані Лутс. «Але в цій серії кожна фотографія була зроблена, лише коли випадала нагода, ніщо не було поставлено, і ніщо не виглядало більш привабливим, ніж це було насправді. В цілому, я вважаю, що кожен повинен приймати власні рішення, чи взагалі треба одружитися, як святкувати цей день, як фотографувати й всі інші аспекти ».

Поєднати 🤔 наречену і фотографа - рішення, доволі нестандартне та воно навряд стане трендом. Така ідея має право на життя не менше, ніж ідея розкласти одноразові 📷 фотоапарати на усі столи для гостей, чи попросити свого двоюрідного дядька 🤵, який любить фотографувати пейзажі, робити це і на весіллі.

Ця ситуація показує, що незалежно від того, скільки весіль ви фотографуєте, або як часто ви бачите, що все робиться «правильним» або «неправильним» способом, ви все ще просто бачите, як ситуація розгортаються виключно із вашої точки зору.
Вихід за межі нашої власної точки зору може стати важливим інструментом для створення чесних по-справжньому живих весільних фотографій.