пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Vivian the Dog Moves to Brooklyn

Ну майже фотопроект "Vivian the Dog Moves to Brooklyn"🐾 

Це ілюстрації до дитячої книжки "Вівіан - собака, що переїжджає в Бруклін" 

Книга була профінансована💰 протягом тижня на Kickstarter і зараз в друці. Про проект опубліковано 70 статей, які охопили близько 1.4 млрд користувачів, їх переглянуло 11 млн людей, та зроблено 300 тис. репостів по всьому світу.

На створення книги Мітча Бойєра, письменника та фотоілюстратора, надихнуло його ж власне життя. За п'ять років разом із Вівіан, він змінив 4 країни, 5 міст та 10 квартир. Бруклін вони полюбили, тому і вирішили залишить. Як стверджує автор, - "Неважливо скільки разів ти переїжджаєш - кожного разу це складно, особливо, коли ти молодий"

"Змінюючи місце проживання завжди страшно залишити дім і людей, яких любиш. Тому, ми створили дитячу книгу з фотоілюстраціями про собаку, яка переїжджає в нове місто, щоб допомогти дітям, які проходять через схожу ситуацію"

Щорічно понад 5,5 мільйонів дітей🍼, у віці від 1 до 9 років переїжджають в новий будинок, і це тільки в Сполучених Штатах.

У книзі, Вівіан гігантська такса - більше ніж 6 футів висотою! Вона любить широкі відкриті простори та смачні страви з Нью-Мексико, але найбільше, вона любить гратись зі своїм кращим "людським" другом. Коли Вівіан дізнається, що вони з хазяїном переїжджають в Нью-Йорк, відомий як "Велике Місто", вона сподівається, що все буде таким великим як і вона.



Після переїзду, Вівіан розчарована, вона й надалі залишається єдиною гігантською собакою в Нью-Йорку. Їй постійно бракує простору, вона ледь вміщається в новій вітальні! Залишитись з другом чи повернутись додому?  

Надрукувати свою книгу можна тут pro.cyfrolab.com/photobooks